Programes d'educació per cadells

Serveis

Felicitats! ja tens el teu cadell… I ara què? Com l’educaràs?

Un gos és un animal domèstic però la domesticació no ha adaptat als gossos als entorns humans; només els hi ha oferit els medis perquè s’hi puguin adaptar. L’exposició als entorns modificats (zones urbanes, industrials…) i a les persones i el seu estil de vida ha de ser suau i gradual, si es fa de manera deficient o defectuosa el gos desenvoluparà pors, estres i/o ansietat que més endavant poden originar múltiples problemes de comportament.

En altres paraules, els gossos no s’adapten al nostre entorn ni s’integren a la nostra família per art de màgia, els gossos han d’aprendre de manera escalonada les regles de convivència i algú els hi ha d’ensenyar amb responsabilitat, flexibilitat i empatia.

En els nostres programes individuals específics per cadells facilitem mesures preventives i solucions en positiu, treballem la socialització i l’habituació, el passeig de qualitat, les pautes higièniques, les competències pel joc, el vincle gos-propietari, l’obediència bàsica, la gestió emocional, la comunicació humana-canina, l’enriquiment ambiental i un munt d’habilitats i estratègies per la convivència diària. En definitiva, tot el que necessites per criar un gos feliç i equilibrat.

“Fins que no hagis estimat a un animal, part de la teva ànima estarà dormida”. 

 Anatole France